top of page
Search
Writer's pictureraulrogojan

Tema 15 - Reclama

Iti doresti sa gasesti un lipici care sa reziste chiar si la cele mai grele sarcini? Atunci ai nevoie de lipiciul nostru special, creat pentru a-ti satisface cele mai exigente nevoi.

Cu o putere de adeziune incredibila, lipiciul nostru poate fi utilizat pentru o multitudine de proiecte si reparatii, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Fie ca ai nevoie de lipici pentru hartie, photo, planseu sau carton, noi avem solutia perfecta pentru tine.

In plus, lipiciul nostru este usor de utilizat si vine cu un aplicator precis, astfel incat sa poti aplica cantitatea potrivita de lipici fara a face dezordine sau a risipi produsul.


Dar nu te lasa pacalit de alte lipiciuri care promit acelasi lucru - lipiciul nostru este cu adevarat puternic si rezistent, iar asta se vede in cele mai dificile situatii. De fapt, avem o zicala noua: "Lipiciul nostru poate face ca orice sa tina - chiar si sufletul tau!".

Deci, daca vrei sa faci lucruri mari si sa te asiguri ca totul tine cu adevarat, alege lipiciul nostru special. Cu puterea lui de adeziune incredibila, vei fi capabil sa realizezi proiecte uimitoare si sa repari lucruri cu usurinta si incredere!

  • fara solvent

  • 36g

  • pt hârtie, photo,planseu,carton

  • incolor

  • 1 buc vrac în tavita

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Tema 08 - Pret

Folosind formula am primit rezulatul: Media ponderata: 22,5 zile Deviatie standard: +/- 11,5 zile Am folosit urmatoarele date: probe:...

Tema 07

''Stabiliți-vă publicul țintă ideal Un element esențial în planul dvs. de marketing este să știți cui doriți să vă adresați prin...

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page